pondělí 1. září 2014

Politická svatba roku je tady!

OSTRAVA - Podle nejnovějších informací naší redakce se oženil novopečený šéf Pirátů Lukáš Černohorský (29). Opravdu pikantní nádech jeho svatbě přidává až  osoba nevěsty, kterou není nikdo jiný než Andrea Hoffmanová, lídryně Strany zelených v Ostravě. Svatba proběhla tajně a bez velkého humbuku v sobotu po poledni v obřadní síni radnice Ostrava Jih. Dle informací Víte první si novomanželé ponechali svá jména. 
Šťastná nevěsta Andrea, v pozadí Lukáš Černohorský Foto: Jan Vosáhlo
Pro většinu jejich známých byla svatba velkým překvapením, neboť se blíže seznámili teprve před pár měsíci. "Sblížili se až v průběhu přípravy volební kampaně" sdělila blízká známá, která si nepřeje být jmenována. Zda se jedná o "sňatek z rozumu" nebo jestli mezi mladými politiky skutečně došlo k porozumění překračující všechny koaliční dohody, ukáže až čas. 

Redakce Víte první se neúspěšně pokusila kontaktovat oba novomanžele s žádostí o vyjádření. Zeptali jsme se proto přímo na úřadě městského obvodu Ostrava Jih. „Novomanželé byli oddáni v poledních hodinách“ potvrdil informaci o svatbě tiskový mluvčí úřadu.
První manželský polibek Foto: Jan Vosáhlo 
Budeme pro vás tuto událost i nadále sledovat a v případě nových informací se vše dozvíte jako první.

Žádné komentáře:

Okomentovat